Istennek hála, ismét kisbabát várok! Már van egy 5 éves lányom, így tudom, hogy mekkora áldás egy gyermek, és nagyon boldog vagyok, hogy újra átélhetem az anyaságot!


Egészségesen táplálkozni, amikor nem kívánsz semmit?

 

Amint megtudtam, hogy kisbabát várok, szinte azonnal jöttek a rosszullétek is, és nem csak “reggeliek”, egész nap velem voltak. Szerencsés vagyok, mert nem hánytam, de nem kívántam szinte semmit, sajnos az egészséges ételek sem, a paradicsom, paprika, uborka és salátafélékre rá sem bírtam nézni, és ha mégis megettem őket, akkor rövid időn belül gyomorégést, felfújódást okoztak.

Épp abban az időszakban, amikor nagyon fontos a megfelelő vitamin- és tápanyag bevitel, szinte margarinos zsemlén éltem, mert abból nem lett soha baj. Dehát senki nem így képzeli az áldott állapotot, minden kismamának legfőbb célja, hogy mindent megadjon kis magzatának!

40 éves vagyok és vegán étrendet követek. Emiatt fokozottan oda kell figyelnem rá, hogy étkezésem fedezze a szükséges vitaminokat, ásványi- és tápanyagokat, hogy jó legyen a vérképem.

Ezért egy verhetetlen módszert dolgoztam ki saját és kisbabám érdekében.

Minden reggel (vagy amikor eszembe jutott, de ideális esetben éhgyomorra) beveszek 4 szem DXN Spirulinát, mert tudom, hogy 1 gramm spirulinában annyi vitamin- és ásványi anyag van, mintha megennék 1 kg biozöldséget és -gyümölcsöt.
(4 szem x 250 mg spirulina = 1 g spirulina).

Szóval nekem ez lett a mértékegységem: 4 szem spirulina = 1 kg biozöldség.

Minden nap 1 kg színtiszta egészség elfogyasztása? Ez már megnyugtató! De ha csak napi 2 szemet szedek be, az is fél kg egészséges étel. Még ha semmit nem bírok enni, akkor is nyugodt vagyok – spirulinával!

 

A spirulina Isten ajándéka a kismamáknak

 

Ennek a kék-zöld algának nincs szilárd cellulóz alapú sejtfala, ezért a nyers zöldségekkel és gyümölcsökkel szemben nem is puffaszt. Hihetetlenül könnyen felszívódik és remekül hasznosulnak belőle a tápanyagok. Nem az a fontos ugyanis, hogy mennyi vitamint és ásványi anyagot szedsz be (az esetenként lenyelhetetlen, lóbab méretű) szintetikus táplálékkiegészítőkből, hanem, hogy ebből mennyi hasznosul, mennyit képes felszívni és használni a szervezet. A spirulina gyönyörű zöld színére csak rá kell nézni, és máris látszik rajta a színtiszta, lüktető élet!

A spirulina kiváló fehérjeforrás

 

Vegánként nagy öröm, hogy még B12 vitamint is tartalmaz, ami csak nagyon kevés növényről mondható el. Sőt, kiváló fehérjeforrás is, szóval nem kell aggódnom, hogy lassú fehérjehiányban múlok ki, mert nem eszem állati eredetű ételeket. A spirulinában az összes essszenciális aminosav megtalálható, ami a fehérjék építőkövei.

Emellett van benne folsav is, ami a kismamáknak nagyon fontos!

Tele van remekül felszívódó vassal, ami a vérszegénységet is egy-kettőre lebokszolja!

Szedek kismamavitamint is, de szívből gyűlölöm, rá se bírok nézni és alig bírom lenyelni, így rosszabb napjaimon nem veszem be, hanem csak természetes DXN táplálékkiegészítőket szedek – és nincs semmi aggodalmam vagy lelkifurdalásom, mert minden fontos vitaminhoz ás ásványi anyaghoz hozzájutok, amire ebben a kényes időszakban szükségem van.

Ha valamilyen tápanyagból esetleg többet vinnék be a szükségesnél, akkor a felesleg egyszerűen elhagyja a szervezetemet, nem okoz túltelítettséget, vagy felhalmozódási problémát, mert a sejtjeim azt használják fel a spirulinából, amire az adott napon szükségük van. A szintetikus vitaminokkal kapcsolatban efelől nem lennék ennyire nyugodt.

 

Mit szedek még?

 

Spirulinán kívül ganodermát szedek még, most 1-1- vagy 2-2 szem GL-t és RG-t. Amikor Lilla Sárát vártam, akkor is szedtem, és meggyőződésem, hogy ezért is olyan okos kislány, vág az esze, mint a beretva, humora kenterbe veri a felnőtteket is és nagyon ritkán beteg. Ezeket az előnyöket a második kislányomnak is biztosítani akarom.

Újdonságként beemeltem a kismama-vitamok közé az Oroszlánsörény gombát, vagyis a Lion’s Mane-t (1-2 szem), mert legjelentősebb és legértékesebb hatása, hogy ösztönzi az idegi növekedési faktor  (NGF) szintézisét és elősegíti az idegszövetek kialakulását, ami – úgy vélem, hogy testemben fejlődő kisbabám számára igen hasznos.

Jövő hónapban rendelek Cordycepset is, mert az meg többek között az energiaszintemet fogja tovább emelni.

Fontos számodra, hogy egészséges maradj akkor is, ha alig tudsz enni? Szeretnél minden fontos tápanyaghoz hozzájutni akkor is, ha kismama vagy, akkor is ha szoptatsz, akkor is ha betegség kínoz? Szedj spirulinát!

 

Most mindezt 20% kedvezménnyel, törzsvásárlói áron vásárolhatod meg! 

 

Szerezd meg a min. 20% kedvezményre jogosító törzsvásárlói számodat ide kattintva:

Kérem a 20% kedvezményre jogosító törzsvásárlói számomat!

A fenti mondatra kattintva megjelenik egy tájékoztató oldal és nyilatkozat arról, hogy, nincs még ilyen törzsvásárlói számod (mert csak egy lehet). Olvasd el és fogadd el a DXN szabályzatát az oldal alján.

Töltsd ki a megjelenő tagsági regisztrációs adatlapot! (Kedvezményezettet nem kell megadnod, de az email címedet és a lakcímedet a szállítás miatt kérlek, hogy írd be!)

Ezután megkapod személyes törzsvásárlói számodat, amellyel nem csak a kuponakció alatt, hanem ezentúl mindig min. 20% kedvezménnyel vásárolhatsz!

NAGYON FONTOS: a regisztráció nem jár semmiféle kötelezettséggel, nem kerül semmibe, csak előnyöd származik belőle! Nincs kötelező vásárlás, vagy vásárlási értékhatár. Te döntöd el, hogy vásárolsz-e és ha igen, milyen összegben.

Ha megvan a törzsvásárlói számod, látogass el a webshopba és válogass kedved szerint a különböző kiszerelésű spirulinák közül!

Szeretnék spirulinát szedni! Irány a webáruház!


Ha azonnali segítségre van szükséged a törzsvásárlói számod megszerzéséhez vagy a vásárlás során, írj rám: esther.bognar@gmail.com vagy csörgess meg: +36 20 91 06 177!

Fontos vagy számomra, ezért 24 órán belül válaszolni fogok, vagy visszahívlak ha megírod a számodat.

 

Add tovább!

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel is!