Képzeld el, hogy létezik egy fantasztikus gyógynövény, ami nem gyógyít betegségeket. Nem száll harcba a rákkal vagy a torokgyulladással, nem győzi le a bárányhimlőt, vagy az AIDS-et, de még az influenzát se. Nem ezekkel foglalkozik.

Mégis a gyógynövények királyának hívják. Fura, nem?

 

Ez az értékes gyógynövény a ganoderma, a pecsétviaszgomba.

 

A ganoderma nem a betegségeket gyógyítja, nem a tüneteket enyhíti, hanem finoman méregteleníti a szervezetet és közben energiával tölti fel az alapoktól, sejtszinten. A ganodermával acélozott szervezet aztán sikeresen megvívja a maga csatáit a negatív külső és belső hatásokkal.

Mindannyiunk vágya az erős immunrendszer, amely önállóan elbánik a kórokozókkal és legyőzi a betegségeket. Egy erős, oxigéndús szervezet, egy fiatal, energikus test.

A ganoderma lúgosít, oxigénnel tölti fel a sejtjeinket.

Ezt a csodás gyógynövényt belekeverték a legfinomabb kávékba, hogy minden reggel, gondolkodás nélkül magunkhoz vehessük és tegyünk valamit az egészségünkért. Ilyen kellemes módon: kávézás közben!

Mindenki megtapasztalhatja ezeket a hatásokat, aki megiszik egy doboz ganodermás kávét úgy, hogy mellette nem fogyaszt másfajta kávét.

Frissesség, jó közérzet, jó kedv, majd meglátod! 🙂

Próbáld ki, kóstold meg!

 

 

Bejegyzések az egészséges kávéról:

Egészséges kávé elkészítési javaslat

Egészséges kávé elkészítési javaslat 222018. júliusA brazil Arabica kávé nagyon finom, ezt tudod, vagy majd meglátod! De az egészséges kávéim mégis a bennük található ganoderma kivonattól lesznek különlegesek! Ezért tanácsolom az elkészítését a következőképpen....

Mi a csuda az az egészséges kávé?

Mi a csuda az az egészséges kávé? 202018. július„Ez valami kotyogós?" „RENDES, főzött kávé?" „Hogy lehet finom, hát a kapszulás a finom, nem? ANNÁL nem lehet finomabb???!!!" Ezekbe a kérdésekbe futok bele leggyakrabban. Ha már benned is felmerült ezek közül...