Zoób Kati ruhái csodálatosak. Elegáns, nőies, légies, hordható, időtálló, csodaszép kollekciók kerülnek ki a kezei közül évről-évre. (Bárcsak jól bevásárolhatnék belőlük minden szezonváltásnál! … vagy legalább az egyiknél! :)) De most nem ez a hír…

Attitude - arany kabát fekete sávokkal

Drapp-mályva színű selyemblúz, világosbarna selyemnadrág

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoób Kati új magyar márkát vezet be a nemzetközi divat világába, Attitude néven. A szépséges ruhakölteményeket megváltozott munkaképességű emberek készítik. Szerintem ez a legnemesebb módja annak, hogy a valamilyen módon hátrányos helyzetben élő, munkaképes emberek segítésének; egy ilyen vállalkozás értelmes, hasznos munkát ad nekik, amit el tudnak végezni, és a kezeik közül kikerülő kész munkadarab büszkeséggel töltheti el őket. Joggal, hiszen a képeken és a videón láthatjuk, hogy milyen csodálatos lenyűgöző ruhákat készítenek!

Padlizsán színű ruha, Attitude - Zoób Kati karitatív magyar divatmárka

Ha a munkájukat tisztességesen meg is fizetik, akkor biztosan nem fogják a társadalom megtűrtjeinek, eltartottjainak érezni magukat. A hasznavehetőség, alkalmasság semmivel nem pótolható érzését kapják meg a megváltozott munkaképességű emberek egy ilyen pénzkereseti lehetőséggel. Nem segélyt utal, nem adománnyal segít rajtuk a társadalom, hanem a hasznosság simogató érzésével, az elvégzett munka elégedettségével, és önmaguk eltartásának büszke örömével tudják megajándékozni saját magukat. Több ilyen vállalkozásra, több ilyen üzleti modellre van szükség!

Nézd meg a videót is!


Forrás: mno.hu

Ismersz hasonló módon működő vállalkozást? Szólj hozzá!

Olvasd el ezeket is:

Add tovább!

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel is!