Egészséges kávé fogyasztási javaslat

24

2018. július

Most egy nagyon fontos dolgot fogok mondani: Ha belevágsz az egészséges kávézásban, akkor azt tedd teljes szívvel! Ne félgőzzel! Ne félszívvel!

Ha megbontasz egy doboz kávét, amíg az tart, ne igyál másféle kávét!
Ne csábulj el a munkahelyeden vagy anyósodnál vasárnapi ebéd után! Mindig legyen nálad, a táskádban néhány zacskó kávé, hogy ha innál egyet, akkor csak egy kis forró vizet kelljen kérned.

A ganoderma jótékony hatását ugyanis csak akkor fogod megérezni, ha nem kevered más kávéval, nem iszol össze-vissza mindent, hanem kitartasz és figyeled, hogy az egészséges kávé tényleg hat-e!
A 30-35 év felettiek már egy doboz egészséges kávé elfogyasztása után érezni fogják a különbséget.
Ha eléggé leharcoltad már csóró szervezetedet, akkor már akár 1-2 csésze kávé után érezni fogod, hogy milyen erős gyógynövény a ganoderma, és elkapja és gatyába rázza a szervezetedet.

Az igazi szuperkúra azonban 3 nagyzacskó egészséges kávé elfogyasztása egyben, kúraszerűen.

Ilyenkor a finoman meginduló méregtelenítés miatt előfordulhat, hogy sűrűbben látogatod majd a mellékhelyiséget. Ha többször kell pisilned, az a vízben oldódó mérgek távozását jelzi, a többszöri nagydolog pedig a zsírban oldódó mérgeknek int búcsút.

Nem kell földomlás-szerű tisztulástól tartanod! Nyugodtan vágj bele, ez a méregtelenítés kíméletesen történik, viszont a megkönnyebbülést érzékelni fogod, mintha légiesebb, tisztább, vidámabb lennél!

Összefoglalóan tehát ha szeretnéd megtapasztalni, hogy mitől különbözik a ganodermás kávé a többi kávétól, nincs más dolgod, mint hogy ne igyál másfajta kávét, és figyeld, hogyan válaszol a tested a kényeztetésre!

Az ismerkedést kezdheted egyszerű és exkluzív módon.

Fapados verzió: Az egészséges kávék kipróbálásának legegyszerűbb módja, ha 1 nagy zacskó ganodermás kávét veszel, és amíg el nem fogy nem iszol másfajta kávét.

Prémium verzió: Ha tuti egészséges kávé-élményre vágysz, igyál meg 3 nagyzacskó ganodermás kávét folyamatosan, más kávékkal nem keverve! Ez alatt biztosan megtapasztalod, hogy miért is szeretnél ezután életed végéig ilyen finom kávét inni. Gratulálok! Megtaláltad! Most már el ne engedd, hanem rendelj mindig időben, mielőtt elfogy!

Add tovább!

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel is!